CASH & CARRY

Sanja Duggan isplatila bivšeg muža?

01.04.2010 u 12:05

Bionic
Reading

Sanja Duggan i Frane Barbieri navodno su proteklog tjedna podnijeli zahtjev za razvod braka u L.A.-u

Agonija Duggan i Barbieri je gotova, ako je suditi po informacijama Jutarnjeg lista, jer su navodno donedavni supružnici ipak podnijeli zahtjev za razvod braka u Americi. Njihova odluka je bila sporazumna, a najbogatija Hrvatica svog bivšeg supruga je isplatila, saznaje Jutarnji. Nakon 13 godina veze, tri godine braka u kojem imaju sina, Sanja i Frane, čini se, idu svako na svoju stranu.

Bivši bračni par navodno je već u drugim ljubavnim vezama. Mediji Franu povezuju sa 20-godišnjom Lorenom Kovač, a Sanja je navodno našla utjehu u Igoru Maksimilijanoviću,  građevinskom poduzetniku, velikom ljubitelju i trgovcu umjetninama koji se dosad rijetko pojavljivao u medijima, tek kao kum na vjenčanju Zvonimira Bobana i, mnogo godina kasnije, kao navodni dečko voditeljice Mile Horvat, što je sam promptno i odlučno demantirao.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, gradskim kuloarima tjednima kruže priče o čestim zajedničkim izlascima Sanje i Maksa (kako ga prijatelji zovu) u poznate restorane i klubove, no navodni par vrlo je diskretan i drži se podalje od medija.