LANA KLINGOR NAKON PREKIDA:

'Sada soliram i zadovoljna sam tim statusom'

01.04.2010 u 09:03

Bionic
Reading

Lana Klingor u razgovoru za tportal otkrila je da je trenutno jako zadovoljna svojim životom i svojim statusom slobodne žene nakon prekida sa slovenskim manekenom Samom Sambolom

Lana Klingor, nekada pjevačica, a sada glasnogovornica Zagrebačkog kazališta mladih, potpuno je promijenila prioritete u svom životu otkad je rodila malenu djevojčicu Chiaru. Iako je prije, kako kaže, zadnja odlazila s tuluma, danas više ne izlazi na takva mjesta, već vodi računa da ide tamo gdje može i malena s njom. U iznimkama ili kada mlada mama radi Chiaru čuva dadilja.

'Više ne tulumarim, ja mislim da to ima veze s godinama i sa statusom. Da nemam dijete i da imam 24 godine, vjerojatno biste me viđali svuda po gradu i zadnja bih odlazila kući s tuluma, ali sada mi je potpuno logično i normalno da ne izlazim jer imam 30 godina. Ustvari, nije da uopće ne izlazim, ali sada odlazim na večere ili putujem po raznim gradovima, a to znači da mi se život promijenio i prioriteti su mi puno drukčiji nego prije', priča Lana koja je, osim što je prestala izlaziti, prestala i pjevati, diplomirala je novinarstvo i radi u kazalištu.

'Radim kao PR-uša. To je ustvari moja struka jer sam diplomirala novinarstvo, pa mi je bio nekakav normalan korak da se zaposlim i vodim glasnogovorništvo u ZKM-u. Super mi je da sam ostala u kazalištu jer opet je to neka vrsta umjetnosti', rekla je Klingor, koja je nedavno prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom, slovenskim manekenom i poduzetnikom Samom Sambolom. Iako su neki nagađali da će se par vjenčati, čini se da su udaljenost ili pak neki drugi razlozi presudili njihovoj vezi.

'Što se tiče ljubavnog života, ja sam OK, ali soliram i trenutno sam zadovoljna svojim statusom', zaključila je Lana Klingor razgovor za tportal.