NISMO NI SUMNJALI

Ante Gotovac: Maja je brutalna u krevetu

29.03.2010 u 09:02

Bionic
Reading

Maja Morales i njezin menadžer Ante Gotovac ispričali su detalje svoje kratkotrajne veze

Maja Morales i Ante Gotovac novi je celebrity par, a kako su svoju vezu i započeli pred kamerama, opet su u Red carpetu otvorili dušu te ispričali detalje iz svog seksualnog života.

Tako je Ante rekao da je Maja brutalna u krevetu te da se u nju zaljubio, dok je Maja ispričala sve o svom poslu. 'Jesam, spavala s nekim samo zbog novca', te dodala da je bila nagrađena za svoj rad jer dobar rad uvijek treba biti dobro nagrađen.

Maja je komentirala i svoj blic boravak na Farmi: 'Rekla sam farmerima da sam na godišnjem odmoru, tako da sam se lijepo odmorila, naspavala, ustala na ručak malo da pojedem. Promijenila šminku iz ružičaste u crnu. Bilo mi je odlično.' Spomenula je i svoje nabacivanje Nikolininom dečku Kiki te je apsolutno sigurna da bi Kike s njom prevario Nikolinu: 'Kike je rekao da se tri godine nije napalio ni na koga drugog. Tako da bi se vjerojatno popalio, pogotovo na mene.'

Osim toga, doznali smo da Maja nikad ne nosi gaćice, da želi biti Jelena Karleuša te da planira biti još tamnija no što joj uspijeva uz pomoć solarija: 'Mislim da bi mi ten trebao biti još tamniji jedno tri četiri nijanse. Volim taj ekstremni izgled i ne bojim se raka kože. Kakav rak kože?' Ante je dodao da nije zainteresiran za treću djevojku u krevetu jer treba i Maju uspjeti namiriti.