Estrada NEVEN CIGANOVIĆ:

'Sanja Duggan i Frano Barbieri ipak se ne razvode'

Stilist nam je otkrio da njegovi dobri prijatelji još uvijek žive zajedno te da se ne planiraju rastati. Odlaze u Ameriku, a možda se odande vrate s još jednim djetetom, otkriva kolumnist tportala Neven Ciganović

Na spektakularnom otvorenju Cro-A-Portera pojavilo se mnogo celebrityja među kojima i Neven Ciganović koji nam je ekskluzivno otkrio da se 38-godišnja Sanja Duggan i 40-godišnji Frano Barbieri na razvode, već odlaze u Ameriku jer u se u Hrvatskoj malo podigle tenzije oko njihovog braka.

Poznato je i da su supružnici Goran i Tanja Ivanišević otišli u Los Angeles usred bračne krize, kada ju je on prevario s Vanjom Halilović, te se vratili sretniji, no ikad. Možda to pođe za rukom Barbieri- Dugganovima, a njihov jako bliski prijatelj Cigi se nada da se će vratiti s još jednim sinom. Sanja i Frane roditelji su dvogodišnjeg sinčića, a u braku su tri godine.

CROPIX / Igor Sambolec
Sanja Duggan i Neven Ciganović
 
IK Studio
Sanja Duggan i Frane Barbieri
 
CROPIX / Branimir Kvartuc
Sanja Duggan i Tanja Dragović
 
'Još ništa nije konačno što se tiče razvoda, oni se zasad ne razvode. Moji prijatelji još uvijek žive zajedno, a uskoro idu u Ameriku i može se tamo još svašta dogoditi, možda se vrate i s još jednim malim djetetom. Trebamo zaboraviti sve ono loše što se dogodilo i sve gledati s pozitivne strane', otkrio je Neven za tportal.

Podsjetimo da je Extra početkom veljače objavila da je brak Duggan-Barbieri u krizi, a sve je kulminiralo navodnom Sanjinom prevarom s poduzetnikom Igorom Maksimiljanovićem kada se ona, prema navodima Extre, ljubila s njim u Posh baru naočigled svih prisutnih.

Čak se pisalo da je Sanja zamolila Franu da se iseli iz njihovog zajedničkom stana, no par je ubrzo demantirao glasine o krizi pojavivši se zajedno u Opatiji samo tjedan dana nakon što je objavljeno da više ne žive zajedno.

Jedan njihov bliski prijatelj otkrio je da je Igor samo Sanjin prijatelj kojeg poznaje 20 godina. Stoga se nadamo da će Amerika djelovati čudotvorno na ovaj bračni par, baš kako je djelovala i na  Ivaniševiće. 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više