OD VIŠKA GLAVA NE BOLI

Mršavica Lindsay žali za oblinama

16.01.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Mršava partijanerica Lindsay Lohan očito je shvatila da je previše smršavila i da više nema oblina, pa je odlučila nabaciti koju kilu

Lindsay i Ali uglavnom su kupovale visokokaloričnu hranu

Nakon što je naglo smršavila te se pričalo da čak ima poremećaj u prehrani, glumica i model Lindsay Lohan odlučila je ipak nabaciti koju kilu.

Prvo je zajedno sa svojom mlađom sestrom Ali bila na ručku u pizzeriji D'Amore's, a nakon toga dvije su mršavice viđene kako kupuju brza, zamrznuta jela i nekoliko paketa sladoleda što jasno potvrđuje da Lindsay doista želi sačuvati kalorije.

Iako je više puta izjavila da njezina težina oduvijek varira, ovoga puta se toliko posušila da su se čak i njezini prijatelji zabrinuli.

Otkako je u vezi sa Samanthom Ronson, koja je prirodno mršava, Lindsay je imala veliku želju smršaviti. Navodno joj je u tome pomogla zdrava dijeta koja se bazira na svježem povrću i zelenom čaju.

Partijanerica Lindsay trenutačno se priprema za svoj veliki povratak na filmska platna. Krajem ove godine u kinima će početi igrati film Labor Pains u kojem glumi djevojku koja se pretvara da je trudna kako ne bi dobila otkaz na poslu. Priprema se i za snimanje filma Dare To Love Me o legendarnom argentinskom glazbeniku Carlosu Gardelu.

Lindsay je ulogu dobila prije dvije godine, ali je snimanje zaustavljeno nakon što je završila na rehabilitaciji koja je uslijedila nakon uhićenja zbog vožnje automobila pod utjecajem alkohola.