Estrada ALI IPAK VJERUJE U BRAK

Marija Omaljev: Ostavila bih muža da me vara

Glumica Marija Omaljev Grbić, koja trenutačno glumi u sapunici 'Dolina sunca', priznaje da bi odmah ostavila supruga kada bi saznala da je vara

Marija Omaljev Grbić svog supruga Miraja upoznala je u Sarajevu gdje je studirala te su se nakon tri godine veze vjenčali. Kaže da bi, unatoč velikoj ljubavi i dugogodišnjoj povezanosti, ostavila supruga kada bi saznala da je nevjeran.

'Da me muž naočigled vara i da sam toliko nesretna, iako vjerujem u instituciju braka, ne bih ostala s takvom osobom, nego bih išla krojiti svoju sreću bez njega', priča Marija koja se ipak u budućnosti zamišlja s Miranom kojem vjeruje, a planira da će živjeti u Los Angelesu s puno djece.

Zamišljam svoju budućnost s Mirajem i nekoliko komada djece, pokraj bazena u Los Angelesu ili barem Rovinju, što je puno vjerojatnije, s jednim ili dva njemačka boksera koji trčkaraju u pozadini. Kada smo zajedno, idemo u šetnje, gledamo TV i izležavamo se gledajući filmove, a dosta se družimo s glumačkim parom Helenom Minić i Hrvojem Klobučarom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više