OPET SAMA?

Stefany Hohnjec prekinula s dečkom zbog ljubomore

22.03.2010 u 14:54

Bionic
Reading

Nakon tri godine burne veze s tenisačem Tomislavom Perićem, plavokosa manekenka i bivša miss sporta Stefany Hohnjec ponovno je sama, a razlog prekida je, navodno, Tomislavova ljubomora

Prije dvije godine mediji su se raspisali o incidentu pred zagrebačkim klubom Shambhalla, kada je manekenku Stefany Hohnjec njezin dečko Tomislav Perić navodno udario i davio pred svjedocima.

Njihova je veza, unatoč tome, uspjela opstati sve donedavno. Naime, magazin Extra donosi vijest da je par prekinuo svoju burnu romansu te da je glavni uzrok tome njegova ljubomora.

Podsjetimo, kada je Stefany Hohnjec prije dvije godine sudjelovala u reality showu 'Farma', Tomislav Perić bio je ljubomoran na njezina druženja s muškim natjecateljima, a posebno na boksača Stipu Drviša, te je nakon njezina izlaska sa seoskog imanja nije dočekao u studiju. Međutim, prijateljice Stefany Hohnjec, kako piše Extra, tvrde da i ona sama zna biti ljubomorna te da je njihovoj vezi najvjerojatnije presudilo to što su oboje prilično temperamentni.