HANA HADŽIAVDAGIĆ:

'Prijateljicama sam našla sponzore, sebi nikako ne mogu'

20.03.2010 u 07:37

Bionic
Reading

Hana, koja je učila djevojke kako da pronađu sponzora, nikako sebi ne može naći dobro potkovanog frajera, pa je u posljednje vrijeme više pažnje posvetila ženama

Bosansku Paris Hilton Hanu Hadžiavdagić sreli smo na Dove Fashion.hru, gdje nije radila kao novinarka 'Red carpeta', što joj je odnedavno novi posao, već je došla pogledati što se novo nudi na hrvatskoj modnoj sceni.

Hani se najviše svidjela revija Ivice Skoke, koji je oduševio svojom kolekcijom u crnom, a mnogi su komentirali da mu je to najbolja dosad.

'Skokina kolekcija je fantastična, a došla sam ga ovdje podržati jer se poznajemo i privatno. Jako smo dobri prijatelji, bili smo zajedno u jednom bosanskom reality showu gdje smo se zbližili, pa se naše druženje nastavilo i kasnije', izjavila je Hana, koja je donedavno u prilogu 'Red carpeta' učila sponzoruše kako pronaći dobro potkovanog frajera.

'Bila sam uspješna u toj ulozi, ali samo za druge, jer sam svim svojim prijateljicama našla sponzore, a samo sebi nisam', požalila se Hana koju smo priupitali hoće li onda prijeći na žene.

'Ja sam već bila sa ženama i bit ću, to za mene nije tabu, ali najbolje je utroje', zaključila je Hana, koja je pretprošlog ljeta viđena kako se ljubi s bosanskom manekenkom, 18-godišnjom Kanitom Bajramović, na Zrću, zbog čega je manekenka izbačena iz svoje modne agencije.