SREĐIVANJE PRIJE 'FARME'

Ante oteo Maju Morales iz izolacije

19.03.2010 u 21:18

Bionic
Reading

Iako su dosad pravila 'Farme' uključivala dvodnevnu izolaciju prije ulaska natjecatelja, Ante Gotovac je sa svojom djevojkom Majom Morales prošetao gradom i odveo je u šoping

'U izolaciji nemaju manikuru, pedikuru, solarij i frizera. Pa ne može moja Maja bilo kakva ući među domaće životinje. Nakon što se cijela doradi, onda će se vratiti u hotel', kazao je Gotovac za 24sata na upit zašto je oteo Maju. Ante kaže kako će se Maja na farmi ponašati kao svetica. Grudi neće pokazivati, a umjesto dekoltiranih majica ponijela je puno pletenih pulovera.

Nakon što se iskrala iz hotela, Ante je Maju vodio frizeru i da joj skinu umjetne nokte. Kod dizajnera Skoke kupio joj je haljinu za ulazak na farmu. U restoranu u zagrebačkoj Dubravi, gdje je naručio salatu od hobotnice, Ante je zvao 'šanera' da Maji donese Guccijeve tenisice. Dok su jeli, ponavljao joj je da je prefina za bljutavu hotelsku hranu.

Na Novoj TV kažu da izolacija 'farmera' počinje tek danas te da su dobili slobodan dan za obavljanje privatnih obaveza. Tvrde da nitko ne krši pravila showa.