DUJE O VEZI S NATALI:

'Dobra je poslovica gdje ima dima, ima i vatre'

19.03.2010 u 07:02

Bionic
Reading

Draganja nije htio komentirati vezu s Natali Dizdar pa smo ga upitali što misli o starorimskoj poslovici 'gdje ima dima, ima i vatre'. Kazao je da je to osmislio netko pametan

Najuspješniji hrvatski plivač svih vremena i navodni dečko pjevačice Natali Dizdar jedna je od brojnih poznatih

osoba koje su prisustvovale otvorenju Europskog prvenstva u biljaru te humanitarnoj akciji koja je održana u sklopu tog događaja.

'Nikako mi ne ide biljar. Zaigram ga tri puta godišnje, jednako kao košarku, odbojku ili pak skijanje, tako da se ne mogu pohvaliti nekim umijećem. Bila mi je čast sudjelovati ovdje jer osim što se radi o otvorenju Europskog prvenstva u biljaru, održana je i humanitarna akacija', kazao je Duje Draganja

Budući da se uvriježilo mišljenje da se biljar igra u barovima uz velike količine alkohola, a sportaši ne piju i rijetko kada izlaze, upitali smo Duju je li zbog toga loš u tom sportu.

'Pa, ponekad zaigram biljar, ali ne bih se držao tih stereotipa jer nije biljar isključivo vezan uz barove, a ako piješ, bit ćeš samo lošiji. Tko voli pobjeđivati, to si neće dopustiti', ispričao nam je Draganja koji je navodno u vezi s Natali Dizdar, a par je više puta snimljen zajedno, jednom u svibnju prošle godine u zračnoj luci.

'U privatnom životu ima puno privatnosti, a vezu s Natali ne bih htio komentirati jer se to zove privatni život', rekao je Draganja kojeg smo pitali što misli o starorimskoj poslovici 'gdje ima dima, ima i vatre'.

'To je lijepa poslovica i netko pametan ju je osmislio', zaključio je plivač te dao naslutiti da ima nečeg istinitog u priči da je s Natali.