HOĆE LI USPJETI?

Nakon tučnjava i propalih brakova Tomićka konačno sretna

17.03.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Tanja je bila s Alenom Bajlom s kojim je dobila sina Brunu, zatim se udala za Mislava Margetića s kojim se potukla te dobila otkaz na RTL-u, a sada je u braku s Nikolom Ćukom i konačno izgleda sretna

Ponosna mama, 35-godišnja Tanja Tomić koja se ljetos u Malom Lošinju udala za 29-godišnjeg pomorca Nikolu Ćuka, prije mjesec dana rodila je sina Andru u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, pa ga je već odlučila izvesti u šetnju.

Dok je sjedila sa suprugom i sinom na kavi na Cvjetnom, Tanja je pažljivo držala sinčića i pratila svaki njegov pokret, dok se Nikola brinuo da im ništa ne nedostaje.

     

Tomićka je imala puno propalih brakova. Bila je u braku s Mislavom Margetićem, s kojim se čak potukla u jednom kafiću, prenoćila u zatvoru te dobila otkaz kao voditeljica na RTL-u i taj joj je, čini se, bio najtragičniji, jer ju je koštao karijere koja je bila na vrhuncu.

Iz braka sa Zadraninom Alenom Bajlom Tanja ima osmogodišnjeg sina Brunu

Čini se da je Tanja konačno pronašla sreću jer je izgledala zadovoljno dok je sa suprugom ispijala kavu, a on je sinčića i nju brižno nadgledao.