A JOŠ JE VOLI

Nakon propalih zaruka s Evom, Ištvan našao novu curu

16.03.2010 u 21:59

Bionic
Reading

Ištvanu je najteže što je smatrao da je Evi mogao pomoći te i dalje krivi sebe što nije prepoznao da njegova zaručnica probleme. I dalje se grize što su prekinuli, no pronašao je novu djevojku i potpuno se posvetio karijeri

Najpoznatiji plesač u Hrvatskoj koji je postigao zapaženi uspjeh na medijskoj sceni te ostvario suradnju s brojnim estradnim imenima, pobijedio u posljednjoj sezoni Plesa sa zvijezdama s partnericom Frankom Batelić, 28-godišnji Ištvan Varga, u studenom prošle godine zaručio se sa 29-godišnjom plesačicom Evom Rusan te je planirao vjenčanje sa ženom koju je u tim trenucima volio najviše na svijetu.

Nedugo nakon objava zaruka, točnije krajem veljače 2010. godine, objavljeno je da Eva ima sumnjivu prošlost za koju Ištvan nije znao. Nakon toga izbio je skandal i medijska prepucavanja te su Ištvan i plesačica Eva Rusan, koja ima desetogodišnjeg sina, raskinuli zaruke jer on nije mogao prijeći preko nekih stvari. Iznosili su suprotne priče, ali jedna je bila konstantna, a to je da je Varga cijelo vrijeme krivio sebe što nije uspio izvući iz zaručnice pravu istinu i probleme iz prošlosti koji su je proganjali čitav život.

     

Ištvan i dalje s tugom u očima govori o prekidu s Evom

'Nije meni smetalo što je ona bila go-go plesačica i Miss motora, pa i ja sam je nekada pratio na gaže. Uostalom, i ja sam plesač ti poslovi se ne razlikuju puno, ali bilo je tu puno više stvari koje ja nisam znao i najviše me boljelo što mi iskreno nije sve priznala kad sam je to lijepo zamolio. Prešao bih preko svega jer je ona jedna divna i jaka osoba i nastavili bismo dalje

Ištvan i Eva

svoju romansu. Smatram da je nitko ne smije osuđivati bez obzira na sve i još uvijek se grizem što situaciju s Evom nisam riješio na pravi način. Boli me što joj nisam uspio pomoći i spasiti je', otvoreno priča Ištvan koji i danas gaji osjećaje za Evu, ali je svjestan da njihova veza od godinu i pol dana konačno završena, iako on to nije htio.

'Najteže mi je bilo što sam smatrao da sam joj mogao pomoći i krivim sebe što nisam prepoznao da Eva ima probleme koje nije riješila. Bio bih najsretniji da smo ih zajedno riješili i krenuli dalje, no život je krenuo sasvim drugim putem', povjerio je Ištvan za tportal koji i danas o bolnom prekidu govori s tugom u očima. Sada je svu energiju usmjerio na karijeru, no između napornih treninga i natjecanja dogodila mu se ljubav.

Već je pronašao novu djevojku koja mu 'pruža potporu'

Ištvan konstantno putuje, no jedno natjecanje je bilo odgođeno, pa je uhvatio malo slobodnog vremena da izađe van. Tada je upoznao djevojku koja bi mu mogla pomoći da preporodi sve ovo i nastavi sa svojom uspješnom međunarodnom karijerom i zaliječi rane na srcu.

'Imam djevojku koja mi pruža potporu', otkrio je ekskluzivno u razgovoru za tportal

'Bio sam u Rimu na pripremama i u Španjolskoj na međunarodnom turniru, gdje sam osvojio broncu s partnericom Gabrijelom Pilić s kojom sam četiri godine zaredom dvostruki državni prvak. Slijede još natjecanja u Bukureštu, Subotici, Moskvi i Francuskoj', pohvalio se Ištvan za kraj.