ANTE GOTOVAC - VRAG:

Simona je orgijala sa ženama i drogirala se u trudnoći

12.03.2010 u 08:05

Bionic
Reading

Antina knjiga odgovor je na Simoninu biografiju 'Anđeo' jer on tvrdi da je ona sve, samo ne to. Optužuje bivšu suprugu da ga je varala s više muškaraca, drogirala se i pila alkohol dok je bila trudna te da je orgijala s raznim muškarcima i ženama, baš kao i on

Ante Gotovac je na promociji svoje knjige naglasio da je siguran da će je netko pokušati stopirati i zabraniti te je pozvao sve zainteresirane da je kupe prije nego što dođe do zabrane. Kontroverzni Gotovac očito ima dobre razloge zbog kojih smatra da će mu knjiga biti stopirana - jer je vrlo otvoreno i iskreno pisao što se događalo u braku sa Simonom.

'Na 120 stranica knjige nisu stali svi događaji iz mog života, a i nisam htio iznositi sve detalje jer spremam knjigu 'Vrag 2'. Bio sam vrlo oprezan u pisanju knjige jer postoji mogućnost da je zabrane na tržištu. Mislim da će to mnogi željeti', kazao je Ante za tportal. Je li pritom mislio na Simonu i njezine odvjetnike, vrijeme će zasigurno pokazati.

Antina knjiga odgovor je na Simoninu biografiju 'Anđeo' jer on tvrdi da je ona sve, samo ne to. Optužuje bivšu suprugu da ga je varala s više muškaraca, drogirala se i pila alkohol dok je bila trudna te da je orgijala s raznim muškarcima i ženama, baš kao i on.

     

Ante ni u jednom poglavlju ne štedi sebe, piše i ono zbog čega bi mogao imati problema. Ne kaže da je u pravu, ali gotovo je sigurno da poslije ove knjige više ništa neće biti isto. Opisao je da je upoznao Simonu koja mu se nije na prvi pogled svidjela, ali je kasnije ipak pao na njezine čari i djetinjasti pogled.

Gotovčevi se upoznali na partiju punom kokaina

'Kada sam je ugledao, ostao sam mrtav hladan na sve njezine čari. Bony (koji je doveo Simonu kod Ante) i Simona pridružili

'Simona je konzumirala drogu i pila alkohol u trudnoći'

su se zabavi u mojoj kući kakve se ne bi posramili ni stari Rimljani. Primijetio sam da su se Bony i Simona negdje izgubili u stanu. Krenuo sam ih potražiti. Do terase na katu su me vodili prilično glasni uzdasi. Pronašao sam ih kako se ševe u jacuzziju na terasi. Sjedila je na njemu i izvijenih leđa i glave zabačene u nazad. Probudio sam se ujutro. Simona je spavala u mom krevetu. Ja sam se uzbudio. Prije nego što smo razmijenili koju rečenicu više, dobro smo se poševili. Iako smo živjeli kako smo živjeli, nerijetko jedno pred drugim spavali s drugim partnerima, u pitanju je bio samo seks. Ono što je nama bilo normalno, većini je bilo nezamislivo', prisjeća se Ante.

Ante se beskrajno zaljubio u djevojku nevinih i djetinjastih očiju

'Simona je uskoro bila zaljubljena u mene preko ušiju. Kada se to dogodilo, potpuno se promijenila. Da budem slikovit, odjednom je počela glumatati nekakvo nevinašce. Njezina preobrazba ni najmanje me nije palila. Štoviše, za nju sam polako počeo gubiti interes. Prestali smo se i seksati. Nije me više uzbuđivala. Kako su se zabave u našem domu nastavile, brijao sam s drugim komadima. S obzirom na to da se Simona jednako palila na muškarce i na djevojke, znala nam se pridružiti tijekom seksa', piše Ante koji se, unatoč svemu, zaručio za Simonu. Tvrdi da ju je beskrajno volio bez obzira na njihov način života. Na neki način bili su isti, ističe on.

     



Vjenčanje na bijelom, a kasnije ogrije

'U matičnom uredu bili smo ubijeni od bijelog. Imao sam osjećaj da je obred vjenčanja trajao dvije i pol minute. Hvala Bogu, vraćali smo se doma, gdje se nastavilo slavlje. Čim smo ušli u kuću, rekao sam svatovima da poslije 19.30 sati ostati mogu samo oni raspoloženi za dobar grupnjak. Tri se dana ružilo bez prestanka. Šampanjac je tekao u potocima, a bijelog je bilo kao u priči. A o seksu da i ne govorim', opisao je Ante obred vjenčanja.

Varala ga je s oženjenim Krešom

'Simona mi je rekla da ide u Brežice jer želi prisustvovati školskom koncertu sestre Paole. Nije mi bilo jasno zašto u Brežice ide i njezina prijateljica Marija. U Zagreb su se vratile sutradan. Zahtijevao sam da mi kaže istinu. Mrtva hladna je izgovorila da se zaljubila u oženjenog tipa, spomenutog Krešu, i da nije bila u Brežicama, već u Krškom, gdje me i prevarila. Tražila je rastavu. Nisam mogao podnijeti da me ostavi i odseli s našom Gabi. Sada mi je jasno da sam bio budala', nastavlja Ante.

Simoni dijagnosticirana bulimija

'Kod kuće se Simona sve češće zaključavala u kupaonicu u kojoj bi glasno navijala muziku. To me nerviralo jer sam strahovao da je opet počela s namjernim povraćanjem nakon prejedanja, s obzirom na to da joj je bulimija već bila dijagnosticirana', piše nadalje.

Nakon reality showa 'Gotovčevi' - razvod

'Rastava braka obično je neugodan i neželjen događaj. Tada misli i najsnažnijim fakinima lete poput jarebice - kratko, a let je brz i nizak. Od početka ovih novih vremena, bez stege i bez obzira na sve, u ovakvoj situaciji prvo se rađa bezgranična tuga, zatim bezgranični bijes, a nakon toga - ravnodušnost', zaključuje na koncu Ante o svom rastanku sa Simonicom.