PETRA FRIGANOVIĆ

'Crvena narukvica štiti me od zlog oka'

11.03.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Manekenka Petra Friganović postala je bolja osoba zbog učenja kabale te je više ne mogu iz takta izbaciti otkazani letovi i sitne gluposti

Uz pomoć kabale, smirenost, tolerancija i odgovornost prema bližnjima krase manekenku Petru Friganović više nego inače. Tu spoznaju otkrila je za časopis Gloria.

'Kabala nije ni religija ni sekta, nego znanje s tri osnovne postavke: kako prepoznati svoj ego, kako shvatiti odnos uzroka i posljedica i kako otkriti izvor negativnih emocija', objasnila je Petra koja je zbog posla živjela u Miamiju, New Yorku, Bangkoku, Parizu, Milanu...

'U svim porazima vidim pobjedu, suosjećajnija sam prema ljudima, ne svađam se sa zlobnicima i ne prepirem s neistomišljenicima, a više se ne živciram zbog gluposti. Dakle, više me ne može izbaciti iz takta kad mi netko oduzme prednost u vožnji ili kad je otkazan let zrakoplovom', kaže ona.

Petra je završila tečaj kabale u Londonu prije dvije godine, a objasnila je da crvena narukvica zaštita od 'zlog oka', od negativne energije koja se prenosi pogledom.