SPOJILA IH ŽELJA ZA SLAVOM

Maja Morales i Ante Gotovac se zaručuju

11.03.2010 u 12:35

Bionic
Reading

Ante nam je priznao da mu se sviđa Maja Morales, od koje se nije odvajao na promociji svoje knjige 'Vrag', a na koju je došao u pratnji još jedne Playboyeve zečice, Sabine Čedić. Ona nam je otkrila da se Ante i Maja zaručuju

Glamurozan ulazak Ante Gotovca s dvije Playboyeve zečice pod rukom, Maje Morales i Sabine Čedić, u Cabaret Casablanca najavljivao je da će se nešto spektakularno dogoditi, osim, naravno, promocije Antine životne priče koju je sročio u knjigu pod nazivom Vrag.

Maja i Ante nisu se odvajali čitavu večer jedno od drugoga, pili su šampanjac, davali izjave i zaljubljeno se pogledavali. Ante nije nikome dao da sjedne između njih dvoje i izgledao je poput zaljubljenog dječačića dok je ugađao Playboyevoj zečicici, trudeći se da se osjeća kao kraljica pored njega. Htio ju je zadržati samo za sebe, što mu je i uspjelo. Za sve što smo ga pitali vezano uz Maju, prvo je od nje tražio dopuštenje, a tek onda nam odgovorio.
     
'Maja je jako zgodna djevojka, kome se ne bi svidjela... Jako je seksi i slobodno mogu reći da sam bacio oko na nju jer je uistinu prekrasna', kazao nam je Gotovac na predstavljanju svoje knjige 'Vrag', koja je svojevrstan odgovor na biografiju Anđeo njegove bivše supruge Simone. Ante u knjizi opisuje kako Simke nije bila anđeo za kakvog se predstavljala, ali priznaje i svoje grijehe, kao što opisuje grijehe i mnogih drugih osoba s javne scene koje su bile na njegovim tulumima te su se družili uz kokain i alkohol.

'Jesam, drogirao sam se, ali sam bar sve iskreno priznao', kazao nam je Ante, koji smatra da je njegova knjiga zabavna i da će imati dobar odjek u javnosti. I Maja Morales priznala je nedavno da je probala sve droge, pa bar sada imaju zajedničkih tema za razgovor budući da se sve češće druže, kako nam je otkrila Antina dobra prijateljica Sabina Čedić, no to nije sve! Još nam je jednu ekskluzivnu vijest povjerila.
     
'Pričala sam s Antom na telefon kada mi je rekao da će se on i Maja zaručiti, a i ona mi je potvrdila tu informaciju', kazala je Sabina koja će zajedno s Majom otići na Farmu prvog dana proljeća.

Kada smo upitali Antu da nam komentira zaruke samo se zagonetno nasmiješio i pogledao svoju dragu te rekao tko nju ne bi htio. 'Pa pogledajte kako izgleda', dodao je.

Maja je nakon toga dodala da ona nije obična djevojka koja želi klasične zaruke, već da planira nešto posebno. Ako je vjerovati Sabini Čedić, par već živi zajedno, a prsten na ruci je samo formalnost koja je nekim parovima važna, a nekima ne. Maja očito želi zaruke obilježiti na drukčiji način, a kojim će znakom Anti obećati ljubav, sigurno ćemo saznati budući da obje dijele svaki svoj korak s medijima.