Estrada POVRATAK ALKOHOLU

Pijana Amy puže i moli za još alkohola

  • Autor: I. T.
  • 15.1.2009 9:46:41
  • 15.1.2009 9:00:00

Amy Winehouse vratila se alkoholiziranju te je na Karibima, gdje se još uvijek 'čisti' od droge i alkohola, puzala i molila goste restorana da joj kupe još pića

Iako je posljednjih tjedana oduševljavala svojom figurom i navodnim zdravim životom, rijetki su vjerovali da će se Amy Winehouse tako lako odreći poročnog života. Kao što se i pretpostavljalo, povratak njenog karipskog dečkića Josha Bowmana u Englesku bio je okidač koji je prelio čašu. U njenom slučaju prelio je čitave stolove pune čaša.

Naime, tugu ili usamljenost Amy je utopila u gomilama alkohola. Nakon što je prešla mjeru, konobari su joj prestali točiti piće te je neumjerena pjevačica šuljajući se na sve četiri pokušala izbjeći poglede konobara i tako doći do dragocjene kapljice. Nakon uzastopnih neuspjeha Amy je stala moliti ostale goste restorana da joj naruče piće. Takvo ponašanje iziritiralo je goste hotela, koji sve češće traže premještaj što dalje od pjevačice. Očito su putovi zdrava života kod Amy tek iznimke, nikako pravilo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više