SIROTA MALA

Lindsay Lohan traži 100 milijuna dolara za nanesenu duševnu bol

10.03.2010 u 12:48

Bionic
Reading

Navodno ju joj je nanijela tvrtka E-Trade koja je izradila lutku Lindsay po uzoru na nju te njezine karakteristike, a bez njezinog pristanka

Sto milijuna dolara ublažilo bi duševnu bol i patnju koju je proživjela Lindsay Lohan kada je saznala da je tvrtka E-Trade proizvela lutku Lindsay koja izgleda poput nje, ima njezine karakteristike i zove se Lindsay. Jedan od razloga za tužbu je to što joj je time prekršena privatnost, no nagodi li se s tvrtkom, pristat će i na pola iznosa. Njezina je odvjetnica Stephanie Ovadia pojasnila tužbu činjenicom da je svatko tko je vidio reklamu odmah rekao da je to Lindsay, pojašnjavajući specifičnu situaciju:

'Svi znate tko je Madonna i tko je Oprah. To je potpuno ista stvar. Iskoristili su njezino ime parodirajući njezin život. Zašto nisu nazvali lutku Susan? Svima je jasno da je to Lindsay Lohan.' Odvjetnica je pojasnila da je reklama emitirana tijekom Super Bowla i Zimskih olimpijskih igara pa je sasvim jasno da je tvrtka zaradila. Zapravo je najsporniji moment, osim svega nabrojanog, to što se lutka Lindsay našla usred ljubavnog trokuta, a k tome jako voli mlijeko. Kakve li duševne boli.