Estrada ANJA ALAVANJA:

Imam novog dečka, lijepo nam je i želim veliku obitelj

Anja Alavanja je prije šest mjeseci prekinula zaruke sa suvlasnikom Piranhe, a sada je ponovno zaljubljena i ekskluzivno za tportal otkriva da priželjkuje veliku obitelj. S njim ili ne, vrijeme će pokazati

Voditeljica CMC-a Anja Alavanja je prije šest mjeseci raskinula zaruke sa suvlasnikom kluba Piranha Slavenom Stojićem. No nije gubila vrijeme, pa je već našla novog dečka.

'U vezi smo dva mjeseca, još je prerano da mu otkrijem identitet, ali sve u svoje vrijeme. Mogu samo reći da nam je jako lijepo i da mi je želja jednog dana imati veliku obitelj', rekla nam je Anja, koja je prekinula zaruke sa Slavenom jer mu nije željela čistiti, prati pločice i nakuhati ručkove.
Boris Scitar
Voditeljica sada ima novog dečka
 
Marijan Delija/24sata
Anja s buvšim zaručnikom Slavenom Stojićem
 
Boris Scitar

Anja priželjkuje veliku obitelj

 
'Pukle su zaruke sa Slavenom. Nisam karijeristica, ali su mi neke druge stvari na prvom mjestu. Naravno da treba paziti na čistoću i higijenu, ali definitivno ne mislim provoditi vikende klečeći na pločicama, ribajući i kuhajući. Uvjerena sam da je bolje provesti kvalitetno vrijeme s voljenom osobom i mislim da nikada neću biti 'mala od kuhinje', kako se to popularno kaže', zaključila je Anja za tportal.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više