ZBOG PODMIĆIVANJA ČUVARA

Bivšem suprugu Nine Morić još 20 mjeseci zatvora

10.03.2010 u 07:14

Bionic
Reading

Fabrizio Corona, talijanski paparazzo i bivši suprug Nine Morić, osuđen je na 20 mjeseci zatvora zbog podmićivanja zatvorskog čuvara

Talijanski paparazzo Fabrizio Corona, bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić, za vrijeme služenja zatvorske kazne platio je čuvaru četiri tisuće eura da mu u ćeliju donese fotoaparat. Corona je aparatom u ogledalu u ćeliji fotografirao samog sebe dok bilda, a fotografije su se po njegovom izlasku iz zatvora pojavile u talijanskim novinama i samo još uvećale njegovu kontroverznu slavu, piše talijanska agencija Ansa.

Podsjetimo, Fabrizio je bio osuđen na tri godine i osam mjeseci zatvora zbog iznuđivanja i pokušaja iznuđivanja novca od talijanskog nogometaša Francesca Coca, brazilskog nogometaša Adriana i motociklista Marca Melandrija.

Prema pisanju Anse, fotografije snimljene za služenja kazne u zatvoru Corona je prodao za 20 tisuća eura, od čega je osam tisuća eura platio ministarstvu pravosuđa nakon što je optužen za mito, što je, prema riječima suca Enriquea Mancea, 'utjecalo na relativno malu kaznu zatvora'. No, Corona će u zatvoru imati društvo - i to zatvorskog čuvara kojem je platio za fotoaparat.