ZABAVA IZA KULISA

Stražnjice, dekoltei i seksi scene s Dore

08.03.2010 u 14:47

Bionic
Reading

U green roomu Dore bilo je više nego zabavno. Plesačice su pokazala svoje najjače atribute - stražnjice - a natjecatelji i voditelji su dizali atmosferu pjevanjem, plesanjem i ispijanjem alkohola

Feminemke su pobjednice ovogodišnje Dore s pjesmom Lako je sve - to su gledatelji imali prilike gledati na malim ekranima. Ono što nisu uspjeli vidjeti bili su opušteni natjecatelji i njihove bolje polovice te plesačice i voditelji koji su se pod utjecajem alkohola ili dobrog raspoloženja veselili u green roomu

Bilo je tamo svega - vrckave voditeljice Ida Prester i Iva Šulentić pjevale su i plesale s Mirkom Fodorom, a Carla Belovari je s mamom stala za šank i popila koju žesticu da bi proslavila dobar nastup. Njezina najveća podrška bio je Bojan Jambrošić koji ju je pratio u stopu.

     

Franka Batelić nam se požalila da nije zadovoljna jer je za kraj njenog nastupa bio predviđen vatromet u nekoliko boja, a iz koluta su trebale frcati iskre, no do toga nije došlo. Mlada pjevačica se zbunila, ali je uspješno privela nastup kraju. Vidno razočarana, nije se zabavljala s kolegama u green roomu, već je sjedila za stolom sa svojim menadžerom Sinišom Bevandom

Feminemke su pak čitavu večer bile nervozne te iščekivale rezultate - Neda je brzo tipkala i glasala,Nika Antolos je pušila u predvorju, a Pamela Ramljak se nije dizala s mjesta, kao da se nikako nije mogla opustiti. Neki su komentirali da je izgledala poput Vlatke Pokos, ali samo zbog frizure.

Seksi plesačicepokazale stražnjice i bradavice

Bilo je i seksi scena, poput Giulianove žene Kristine Đanić koja se na finalnoj večeri Dore pojavila u vrućim hlačicama te paradirala green roomom, na oduševljenje prisutnih muškaraca.

Čini se da Giuliano voli atraktivne žene, pa je i njegova plesačica bila jedna od ljepših u green roomu. Imala je haljinu koja je bila otvorena na leđima, a otvor se spuštao sve do stražnjice. I dekolte joj je bio jako dubok, tako da joj se nazirala bradavica.

I plesačice Tihomira Kozine plijenile su pažnju seksi outfitom, a bile su obučene u vruće hlačice i samostojeće bijele čarape, tako da su im se nazirale stražnjice dok su plesale na pozornici, baš kao i plesačici grupe Alibi. Više pogledajte u fotogaleriji.