DOŠAO ZA NJOM NA DORU

Bojan Jambrošić: Volim Carlu Belovari!

05.03.2010 u 13:41

Bionic
Reading

Bivši sudionici showa Hrvatska traži zvijezdu pojavili su se zajedno na ovogodišnjoj Dori, a oboje tvrde i dalje da su 'samo' prijatelji te da se voli na prijateljskoj bazi, iako ona njega vidi kao podršku, baš kao i on nju. Izgledali su jako zaljubljeno dok su pozirali pred objektivima fotoaparata

Izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije 2010. održava se u Opatiji, u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner, a pripreme užurbano protječu. U izboru će sudjelovati 24 skladbe, osam skladbi koje se biraju na temelju pozivnog natječaja (najizvođeniji autori skladbi u Hrvatskoj tijekom 2008. prema podacima Hrvatskog društva skladatelja) te šesnaest skladbi koje su izabrane putem javnog natječaja.

Samo će osam pjevača imati čast ući u drugi krug i natjecati se za prestižnu nagradu koja će ih odvesti na Eurosong Aleksandar Kostadinov šef hrvatske eurovizijske delegacije, naglasio je da će se spot pobjednika Dore pustiti na BBC-ju, što je jako važno za neke pjevače, pogotovo one neafirmirane.

Ipak, pored najave glazbenog natjecanja, nama je bilo najzanimljivije to što su se Bojan Jabmbrošić i Carla Belovari pojavili zajedno u Opatiji budući da se nedavno šuškalo da su u ljubavnoj vezi. Dok se ona predstavljala publici, Bojan ju je razdragano gledao, a na kraju i pričekao da zajedno napuste hotel.

'Carla mi je simpatična i volim je. Došao sam je podržati budući da smo ostali u jako dobrim odnosima od showa Hrvatska traži zvijezdu. Ona je draga cura, lijepo pjeva i htio bih da pobijedi', nije skrivao Bojan oduševljenje Carlom, koja je pak bila malo suzdržanija.

'To su samo glasine da smo mi zajedno, on mi je prijatelj i ništa više, tu smo zbog pjevanja i moram se koncentrirati na to, a svaka podrška dobro dođe', ispričala je Carla za tportal, koja će se na Dori predstaviti pjesmom 'Sada osjećam to'.

  Lucija Bušić