Estrada DAO JOJ STIPENDIJU

Ava: Kerum mi je drag, htjela bih ga upoznati

Splitski gradonačelnik Željko Kerum dao je stipendiju manekenki Avi Karabatić jer je jedna od boljih studenata na Filozofskom. Ona mu se divi i htjela bi ga upoznati zbog toga jer joj je simpatičan

Manekenka Ava Karabatić dobila je stipendiju Grada Splita, odnosno od aktualnog gradonačelnika Željka Keruma, jer je kao studentica treće godine Filozofskog fakulteta u Zadru, gdje studira latinski i talijanski, bila među najboljima. Ava je polaskana, posebno zbog toga što je dokazala da manekenke ne moraju nužno biti glupe.

'Volim talijanski i latinski, i to mi leži, tako da je stipendija bio logičan slijed zbivanja. Iako se bavim manekenstvom i javnim poslom, imam vremena za sve i to je čisti dokaz da se sve može kada voliš ono što radiš. Svaka manekenka ima dodatno zanimanje jer se u Hrvatskoj ne može živjeti isključivo od manekenstva', kazala je Ava koja je osobito ponosna na to što je upravo ona odabrana među studentima treće godine Filozofskog fakulteta u Zadru.
     
O Željku Kerumu ima posebno mišljenje - osim što ga cijeni kao osobu, simpatičan joj je i htjela bi ga upoznati.

'Kerum mi je jako simpatičan i voljela bih ga upoznati. Stvorio je puno toga ni iz čega i mogu reći da mi je uzor', rekla nam je Ava.

Osim roditelja, zbog Avine stipendije bio je ponosan i njezin dečko Špiro Miličić za kojeg se uskoro planira udati.

'Definitivno planiramo vjenčanje, ali nismo još odabrali destinaciju, no gdje god da bude, mi smo sretni i zaljubljeni i cvjetaju nam ruže', zaključila je splitska manekenka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više