Estrada ISTINA O BRANGELINI

Angelina je spavala s Ralphom Fiennesom i Mickom Jaggerom

  • Autor: tportal.hr
  • 4.3.2010 12:32:04
  • 4.3.2010 11:44:47

Tu je tvrdnju i još nemali broj jednako sočnijih priča o Anelini i Bradu izrekla i napisala autorica knjige 'Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story' Jenny Paul, koja je nedavno započela promovirati svoju novu knjigu na kojoj je radila punih šest godina

Angelina je navodno spavala s Ralphom tih dana kada je 2004. upoznala Brada, ali i sa svojim bivšim, manje poznatim suprugom Lee Millerom, tvrdi autorica knjige Jenny Paul. Po svemu sudeći, tvrdnje koje iznosi Paul, mogle bi gadno uzdrmati svijet tračeraja i tabloida, jer osim ovoga, Paul piše da je Angie spavala i s Mickom Jaggerom, i to 1997. kada je Mick bio u braku sa Jerry Hall i kada je mlađahna glumica glumila u spotu Rolling Stonesa 'Anybody Seen My Baby'. No svoju su strast potvrdili navodno i 2003. kada su ih spazili u hotelu Oriental u Bangkoku na Tailandu.

Što se pak Brada tiče, one je navodno već bio u braku s Jennifer punih godinu dana kada je upoznao Angelinu na snimanju filma 'Mr. & Mrs. Smith' te joj tada priopćio da je između njega i Jennifer gotovo te da samo čekaju priliku i da službeno prekinu odnosno raskinu brak.

Povrh svega toga, Paul tvrdi da Angelina i Brad planiraju imati 13 djece od kojih će neka još biti njihova biološka, a neka usvojena. Što se pak njihova međusobnog odnosa tiče, Paul je naglasio da je na početku veze Angelina bila ta koja je 'nosila hlače' u kući, no situacija se sada izmijenila i Brad je napokon postao glava obitelji. U svakom slučaju, nema sumnje da će knjiga 'Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story' postati pravi bestseler.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više