NA REVIJI U ZADRU

Ava Karabatić zatražila da voditelj objavi njenu udaju

Bionic
Reading

Ava Karabatić modnu reviju Elle Dušević iskoristila je kako bi javno obznanila svoju skoru udaju, ali i izlazak svojih fotografija u Playboyu

Manekenka Ava Karabatić i njezin sveprisutni zaručnik Špiro Miličić, nekada stalni gosti crne kronike, a sada nezaobilazni akteri žutih rubrika, u svibnju će uploviti u bračne vode.

Tu je informaciju Ava odlučila podijeliti sa svima pa je zadužila voditelja Ivicu Štorića da vijest o njezinu vjenčanju priopći svim posjetiteljima modne revije Elle Dušević koju je nosila u Zadru. Osim najavom vjenčanja, Ava je prisutne počastila još jednom najavom skorog objavljivanja svojih golišavih slika u svibanjskom broju Playboya. Špiro je reviju promatrao iz prvoga reda, povremeno se dopisujući na mobitelu.

Zadarska dizajnerica Ella Dušević na modnoj reviji pod nazivom 'ki-N-ki' u zadarskom je klubu Arsenal, pred stotinjak okupljenih, predstavila svoje maštovite kreacije. Iako su šljokice i blještavi detalji u stilu osamdesetih bili hit modnih dizajnera tipa Gianfranca Ferrea u proljetnim kolekcijama 2008, Ella Dušević se na zanimljiv način poigrala s neglamuroznim materijalima i dodacima, stvarajući 'kinky' glamur.

Dizajnerica je za Slobodnu Dalmaciju objasnila da je kolekcija nastala kao sinteza više glazbenih i odjevnih stilova, od blještavila pop zvijezda iz osamdesetih, što je na reviji bilo najprepoznatljivije, do stilskih dodataka istočnjačke kulture te posve suprotnih detalja 'made in USA'.