BOŽE, ŠTO MI RADI ŽENA TA

Vatrena Alex valjala se po krevetu s Rahimovskim

27.02.2010 u 14:12

Bionic
Reading

Aleksandra Grdić, čini se, ne propušta priliku da se pojavi pred kamerama i pokaže svoje draži. Nimalo sramežljivo, ovoga puta se ukazala u video spotu Kikija Rahimovskog, sina slavnog Akija iz Parnog Valjka

Alex Grdić (29) nesumnjivo je ponosna na svoje tijelo pa joj ne pada nimalo teško razodjenuti se pred kamerama, bez obzira je li riječ o modnoj pisti ili snimanju video spota. Na snimanju spota za pjesmu Kikija Rahimovskog 'Bože što mi radi žena ta', u zagrebačkoj tvornici 'Katran', Alex je odglumila vragolastu anđelicu koja zavodi pjevača Kikija mazno se izvijajući po krevetu.

'Vidim se negdje između dobre i loše cure, ali mogu biti jako zločesta ako mi netko želi napakostiti', rekla je za 24sata bivša Miss Hrvatske i dodala da joj nijedna uloga nije strana. Prihvatila je glumiti u spotu jer, kako kaže, Kikijeva joj se pjesma dopala.

'Inače slušam takvu muziku, a i draže mi je nastupati u spotu u kojem svira nešto što mi paše, nego nekakav narodnjak.'

Prokomentirala je Alex i neprestana kritiziranja njenog lika i djela od strane, kako kaže, lažnih moralista. 'Živimo u 21. stoljeću gdje je golotinja normalna. Uvijek kažem da mi je ljepše pozirati s manje odjeće nego s više. Ponosna sam na svoje tijelo', rekla je Alex te objasnila da je za njezinu profesiju vrlo važno ne sramiti se skinuti.

Kiki je pak bio jako zadovoljan suradnjom s Alex. 'Nije me briga kako je ljudi doživljavaju, ona je profesionalka, volio bih da je više cura poput Aleksandre', rekao je Kiki.