Estrada LJUBAVNO GNIJEZDO

Mamićeva ljubavnica živi u Dinamovom stanu

Navodna ljubavnica bivšeg nogometaša Zorana Mamića, Ana Šikić, djevojka koja je s njim gotovo dvije godine u tajnoj vezi, živi u Dinamovom stanu

Ana Šikić, navodna ljubavnica Zorana Mamića, već skoro dvije godine živi u stanu na zagrebačkim Ravnicama, piše magazin Extra. U zgradi u kojoj živi više je stanova koje je za korištenje svojim igračima kupila Uprava kluba, a kako otkriva magazin Extra, jedan od njih dodijeljen je upravo Mamićevoj dragoj.

Nedavno je u javnost procurila informacija da je Mamić svoje ljubavno gnijezdo svio u Remetama, no sada se pokazalo da su, barem kad je u pitanju Ana, ispravna lokacija Ravnice.

'Prije dva mjeseca redakciju Extre nazvala je ženska osoba koja je željela ostati anonimna i ispričala je da joj je zlo od toga što Zoran Mamić u javnosti izigrava uzornog supruga te je dala adresu u zagrebačkom naselju Remete gdje se on, navodno, u to vrijeme često sastajao s ljubavnicom', javila je tada Extra. Sada se pak pokazalo da Ana živi na Ravnicama, i to u Dinamovom stanu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više