BESRAMNO

Ante se na televiziji hvalio šmrkanjem bijelog

22.02.2010 u 16:50

Bionic
Reading

Ante Gotovac u 'Red Carpetu' se hvalio kako je na njegovim tulumima u Srebrnjaku uvijek bilo droge koju su svi gosti znalački vukli

Nedjeljni 'Red Carpet' ugostio je Antu Gotovca u književnom kutku, koliko god to paradoksalno zvučalo, u kojemu je ta medijska zvijezda ugasla sjaja pročitala nekoliko odlomaka iz svoje autobiografije u nastanku, 'Vrag'. U par crtica Ante se gledateljstvu 'Red Carpeta' pohvalio kako su sastavni dio njegovih razuzdanih tuluma u kući na Srebrnjaku bile 'bijele linije' ponuđene na stolu poput banketa.

Osvrnuo se i na druženje s neimenovanim glumačko-pjevačkim parom kojemu je u svojoj kući ponudio nekoliko crtica 'zna se (šmrk) čega', kako je to opisno rekao i popratio jasnom gestom, koje su oni znalački pošmrkali.

I dok se Ante javno hvali konzumacijom i nuđenjem zabranjenih supstanci, policija se premišlja hoće li poduzimati određene aktivnosti. Na naše pitanje može li i hoće policija na temelju viđenog djelovati protiv Gotovca, stigao je neodređen odgovor.

'Kad se u medijima pojave informacije koje ukazuju na moguća kaznena djela i druge kažnjive radnje, ono što policija radi je procjena njihove pouzdanosti, a nakon čega odlučuje hoće li se u odnosu na njih poduzimati određene aktivnosti. Na ovakav način postupit će se i prema informacijama koje su proizašle iz izjava Ante Gotovca', stoji u izjavi Odjela za odnose s javnošću Ravnateljstva policije.

Antinu književnu ispovijest pogledajte u videoprilogu.