MLAĐE JE SLAĐE

Rodriguez Madonnu zamijenio Kate Hudson

13.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Dok bejzbolski plejboj Alex Rodrigez slavnu Madonnu zamjenjuje novim slavnim plavušama, njegov najnoviji 'ulov' Kate Hudson reda sportaša na sportaša

Igrač bejzbola Alex Rodrigez u nas je znatno poznatiji po strelovitoj vezi s Madonnom nego po sportskim rezultatima. Nakon debakla te 'ljubavi na eks', Alex nije gubio vrijeme te je na dočeku Nove godine viđen u Parrot Cayu u društvu slavne kreatorice Donne Karan, da bi mu prošli vikend društvo radila holivudska ljepotica Kate Hudson.

Kate Hudson i Addam Scott

Prema Page Six, tamnoputi plejboj i mlada glumica prošli vikend proveli su ugodna tri sata na ručku u restoranu Lure Fishbar u New Yorku. Kasnije su otišli do Rose Bara gdje su se družili s njezinim prijateljem Ronom Burkleom. Hudson, koja trenutačno igra u filmu Bride Wars, bila je usamljena od prekida romantične veze s bivšim biciklističkim asom Lanceom Armstrongom prošlog ljeta.

Da su i Kate nakon usamljene jeseni počele cvjetati ruže na polju romantike, govori u prilog činjenica da je, nakon prošlotjednog druženja s Alexom, jučer snimljena na plaži u Mauiju s mladim australskim golferom Adamom Scottom. Iako je Scott nedavno negirao njihovu vezu, druženje na plaži djelovalo je prilično blisko.

I tako, dok Alex lažne plavuše mijenja mlađim i stvarnijim, Kate tugu nakon prekida s bivšim sportskim asom ublažava druženjem sa sadašnjim i budućim zvijezdama sporta.