Estrada SPOR S PRAVOSLAVNOM CRKVOM

Dikan: Špijuniraju me po cijele dane i noći

Josip Radeljak izjavio je na Općinskom sudu da ga predstavnici Pravoslavne crkve nadgledaju kamerama koje imaju infracrvene zrake koje se koriste u špijunaži i koje vide i u mraku

Leo i Josip Radeljak te domar zgrade Damir Frančina u kojoj Dikanov sin ima dva stana pojavili su se u utorak na Općinskom sudu, gdje su trebali svjedočiti u postupku koji je protiv njih podigla Pravoslavna crkvena općina u Zagrebu i paroh Milenko Popović.

Trojac je optužen da je prerezao žicu triju videokamera u Ilici 7, gdje se nalazi muzej, arhiv i metropolit. Stanovi su u vlasništvu tvrtke Leora, a Leo je izjavio da se ne osjeća krivim.

Milenko Popović izjavio je da su žice na trima kamerama prerezane lani u ožujku te optužuje domara da je to učinio po nalogu Lea Radeljaka. Naglasio je da su kamere postavljene zbog sigurnosnih razloga, a šteta je procijenjena na deset tisuća kuna.

Sudac nije mogao utvrdio narušavaju li kamere privatnost stanara, pa je odlučio da će u Ilici napraviti očevid.

'Recite vi meni, bi li vas smetalo da vam stan snimaju kamere po cijeli dan? Kamere imaju infracrvene zrake koje se koriste u špijunaži i koje vide i u mraku', ljutito je rekao Dikan, a prenosi 24 sata.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više