Estrada JAN (18), LJUBO (39)

Lana Jurčević ne mari za godine

Čini se da Lana ne mari za godine, jer je prvo ljubila sedam godina mlađeg Jana, a sada je u vezi sa 14 godina starijim odvjetnikom. Hoće li i ovoga puta presuditi razlike u godinama ili će Ljubo Lanu odvesti pred oltar, vrijeme će pokazati

Ovih dana aktivno se prati ljubavni život 25-godišnje Lane Jurčević. Fotografi dežuraju ispred njezina stana, gdje je često parkiran crno BMW X6 te se pokušava što više saznati o njezinoj vezi s uglednim odvjetnikom, 39-godišnjim Ljubom Pavasovićem Viskovićem.

Lanina majka Esma Karaselimović za In magazin kazala je da njezina kći poznaje Pavasovića, ali više od toga nije htjela otkriti. Jučer je pak objavljeno da je Lanina bliska prijateljica otkrila da je gospođa Karaselimović iznimno zadovoljna kćerinim novim dečkom.

'Znam da se Lana poznaje s tim gospodinom', bio je komentar gospođe Karaselimović, koja je navodno bila zadovoljna i Laninom prethodnom vezom. Naime, pjevačica je ljubila maturanta zagrebačke Privatne klasične gimnazije Jana Jerića, koji je tada imao 18 godina.
Davor Pongračić / Cropix
Ivan Todorić
 
facebook
Jan Jerić
 
press materijal
Filip Brkić
 
Njegov otac, Ivo Jerić, inače vlasnik Galerije Kaptol, i majka Božena, bivša manekenka, dugogodišnji su prijatelji Laninih roditelja, tate Damira Jurčevića i majke Esme. Par je na kraju ipak prekinuo zbog razlike u godinama, kako je pjevačica navela u priopćenju medijima, no kasnije se saznalo da je uzrok ipak bila Kim Pavlić, bivša Janova djevojka kojoj se odlučio vratiti.

Od Laninih ljubavnih veza u javnosti su poznate ona sa sportskim novinarima Sašom Sušecom i Filipom Brkićem, no Lana ih nikada nije potvrdila ni demantirala, kao što nije željela ni u posljednjem razgovoru za tportal. Veza, koja joj je obilježila život, bila je s jednim od članova najbogatije obitelji u Hrvata, Ivanom Todorićem.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, a to je da Lana ne mari za godine.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više