Estrada MI MISLILI DA JE VOLI

Ante se kod cure skriva od sudskih poziva i policije

Iako je napravio više od 30 prometnih prekršaja, Ante Gotovac vozačku dozvolu još uvijek ima jer mu službenici ne mogu uručiti pozive za sud, budući da ga nema na adresi na kojoj je prijavljen

Među silnim Gotovčevim prekršajima nalaze se i opasne cestovne igre poput slaloma prošlog srpnja na autocesti Zagreb – Split s brzinom do 230 kilometara na sat u društvu kćerkice, ilegalnog pištolja i tableta za smirenje. Svejedno, naša najveća medijska posvuduša bez razloga (nikako i jedina) i dalje ima vozačku dozvolu.

'Zatražili smo pravnu pomoć suda u Zagrebu jer je okrivljenik zatražio da ga se ispita na sudu koji je bliži njegovu mjestu prebivališta kako ne bi stvarao nepotrebne troškove', objasnila je za 24 sata sutkinja Općinskog suda u Karlovcu sutkinja Jozefa Sefi.

'Postupak je u tijeku', potvrdila je predsjednica Prekršajnog suda u Zagrebu ne pojasnivši za iste novine zašto se čeka s rješenjem. Razlog je, navodno, prozaičan – Gotovca ne može pronaći ni policija jer ga nikad nema doma.

'To su gluposti. Prijavljen sam na Srebrnjaku i tamo mi stiže pošta', izjavio je Gotovac.

Iz Odjela za sigurnost prometa na cestama stiže tek djelomično utješna vijest: 'Sve sudske pozive će dobiti, bez brige.'

I dok je policija neuspješna u potrazi za Antom, on preko medija slavi svoje zaruke s Lanom Boško (27) kod koje i živi, što iz ljubavi, što iz potrebe za skrovitim (?) utočištem.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više