VRUĆI FOTOSESSION

Nives Celzijus u tangama i halterima

13.02.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Nives Celzijus još jednom se u svojoj kolumni osvrnula na priču o preljubu nogometaša Terryja objasnivši da je naslov njezinog prethodnog teksta 'I ja sam ljubavnica Johna Terryja', koji je podignuo puno medijske prašine, nastao običnom pogreškom

'Ispričavam se zbog pogreške u naslovu moje prijašnje kolumne te moje nonšalancije i nepažnje. Do greške je došlo zbog umora od pisanja u kasnim satima. Jednostavno, imala sam ideju započeti blog u jednom sasvim drugom smjeru, dajući podršku sirotom Johnu Terryju kojeg mi je iskreno žao zbog medijske osude koju trenutno proživljava. I poželjela sam kritizirati sve one nesposobnjakovićke koje pokušavaju ugrabiti koju funtu i malo medijskog prostora izjavama poput 'I ja sam ljubavnica Johna Terryja' . Pobrisavši meni u tom trenutku nezadovoljavajući tekst nisam ni primijetila da mi je početna rečenica ostala u naslovu.

Zato, da ne bi bilo zabune: 'Ne, ja nisam bila ljubavnica Johna Terryja, niti ću ikad postati.'

Grozim se osuda svih iskompleksiranih dušebrižnika koji se na bilo koji način imaju potrebu oglasiti o ovom slučaju. Jer, dragi moji, niste ni po čemu bolji niti moralniji. I vi varate svoje žene ili biste ih rado varali, a nemate s kim', piše Nives u svome blogu.

Inače, na svojoj je web stranici poduzetna Nives objavila i nekoliko fotografija iz vrućega fotosessiona u kojem je predstavila i svoju dvojnicu Tihanu Lijović, 25-godišnju Virovitičanku koja u Zagrebu studira ekonomiju. Tihana kaže da voli primati skupe poklone, a najskuplje što je dobila bila je ogrlica od bijelog zlata.

Serijal fotki će uskoro premijerno biti objavljen na njenim stranicama, a Nives je inzistirala da fotografije ne budu fotošopirane kako bi njeni fanovi mogli vidjeti njenu transformaciju od početka do kraja snimanja.