Estrada PREBOLJELA RAZVOD

Pamela Ramljak sretna jer privlači muškarce

Pamela Ramljak, koja se nedavno razvela, više nije tužna. Kolegici Nedi Parmač se preko Facebooka pohvalila da joj u zadnjih nekoliko dana samo muškarci šalju zahtjeve za prijateljstvo, što joj, čini se, godi

Pamela Ramljak, koja se samo nakon godinu dana braka razvela od supruga Stojana Rakića zbog njegove nagle naravi i neslaganja oko uspješne karijere profesorice glazbene kulture, već je, čini se, preboljela razvod. Članica grupe Feminem u nedavnom je intervjuu za Extru navela da ju je inženjer elektrotehnike i telekomunikacija, s kojim je ukupno bila devet godina u braku, prestao voljeti i truditi se oko nje odmah poslije vjenčanja.

'Prestao me voljeti. Moram se pomiriti s tim', rekla je Pamela prije samo desetak dana, a već jučer se počela hvaliti da su je počeli opsjedati muškarci koji se žele družiti s njom.

Naime, Pamela je u četvrtak navečer bila kod kolegice iz grupe Nede Parmač, a kada je došla kući više joj se nije spavalo pa su se dopisivale preko Facebooka.

'Najela sam se ali, nažalost, više mi se ne spava', napisala je Neda u četvrtak navečer, a Pamela joj je odgovorila da ni ona ne može zaspati.

'Čim sam došla doma, budna... onaj tvoj kauč je zakon', odgovorila je Pamela, na što ju je Neda upozorila da ne otkriva previše: 'Šuti, moja ti, ne smije svatko znat' da tugu liječiš kod mene.'

No kasnije su članice pop grupe Feminem otkrile da Pamela nije liječila tugu, već prehladu jer je bolesna. Ramljak se pohvalila da uopće nije tužna te da, otkada se razvela, samo dobiva pozive muškaraca.

'Nisam ja kriva što mi zadnjih par dana samo muškarci šalju zahtjeve ha, ha... mislim', zaključila je dobro raspoložena 30-godišnja pjevačica koja je sada uspješna, sama i poželjna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više