Estrada POVRIJEĐENA HANA TABAKOVIĆ:

'Na Valentinovo ću vrijeđati muškarce'

Hana Tabaković, koja je nedavno priznala da je bila šest godina s oženjenim muškarcem koji ju je psihički i fizički zlostavljao, Valentinovo će provesti u društvu prijateljica i vrijeđati muškarce

Voditeljica i novinarka OBN televizije Hana Tabaković, koja je nedavno priznala da je bila šest godina s oženjenim muškarcem koji ju je psihički i fizički zlostavljao, Valentinovo će provesti bez muškarca. Kaže da je dotični gospodin više ne uznemirava jer mu je zaprijetila da će odati njegovo ime medijima.

'Prijetnja je upalila, više ne zove, ali moram priznati da je bio jako iznenađen, šokiran i uvrijeđen što sam ispričala predstavnicima medija kakva je osoba', rekla je Hana koja je trenutno sama, pa će Dan zaljubljenih u nedjelju proslaviti u društvu dragih joj prijateljica.

'Bit ću u ženskom društvu, malo ćemo se zabavljati, popiti, a onda će na tapetu doći muškarci, provest ćemo večer vrijeđajući ih na sav glas, ogovarajući ih i taj dan definitivno ćemo iskoristiti da izbacimo sve negativno iz sebe što su nam nanijeli predstavnici muškog roda. Otvorit ću prozor i vrištati iz sveg glasa', izjavila je Hana te dodala da ne želi vrijeđati sav muški rod jer 'zaista postoje i dobri dečki', ali ih Tabakovićka, čini se, još uvijek nije srela.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više