Estrada NIVES CELZIJUS

'I ja sam bila ljubavnica Johna Terryja'

  • Autor: I. T.
  • 11.2.2010 13:38:10
  • 11.2.2010 12:40:16

Nives Celzijus na svom je blogu vrlo ljuto reagirala na kukanja Toni Terry zbog ljubavničkog izleta njenog supruga, nogometaša Johna Terryja

John Terry prevario je suprugu Toni, a ona, istom, potrčala kolegici po supruzima (i prevarama), Posh Spice po savjet. A mogla je jednostavno pričekati burni komentar Nives Celzijus na njenom blogu.

Nakon ljutih strelica upućenih kukavnoj Toni, Nives je krenula u najpovoljnije razrješavanje situacije. Tako (sve)znalica Nives u blogu opakog naslova 'I ja sam bila ljubavnica Johna Terryja', kojim, valjda, hoće reći da je i ona ljubovala s oženjenim nogometašima ili tek ide za intrigom, uvjerava Toni da je sasvim normalno da će oprostiti svom razigranom nogometašu.

Razloga je nekoliko, a svode se, ukratko, na ovo: John ju je i prije varao, Toni je to sigurno znala, rastavom će dobiti tek pokoji milijunčić, a ostankom u braku puno će više materijalno profitirati jer će John biti željan novčanih dokazivanja svoje ljubavi. Usput, cijela ova situacija Toni je pretvorila u medijsku zvijezdu.

Nives tvrdi da bolje ne može. Mi se nadamo da postoje i neke bolje solucije. Možda smo tek idealisti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više