Estrada IVA ŠARIĆ

'Jerko Leko i ja se najradije družimo u krevetu'

Iva Šarić kaže da je u nogometašu Jerku Leki pronašla ljubav svog života te da se planira preseliti k njemu. Trenutno studira u Zagrebu, a on igra u Monacu, tako da kada se nađu najradije vrijeme nadoknađuju u krevetu

Iva Šarić, manekenka i studentica ekonomije te djevojka Jerka Leke, otkrila nam je da je u reprezentativcu i nogometašu Monaca pronašla ljubav svog života. Budući da Iva živi u Zagrebu i vezana je za studij, njihov odnos svodi se na peterosatne telefonske razgovore ili sladunjava šaputanja putem Skypea.
     
'U četvrtak baš putujem u Monaco na tjedan dana kod svog dragog koji mi jako nedostaje. Ne bih nikome preporučila vezu na daljinu jer mi je jako teško bez njega, a kada stižu telefonski računi postane mi zlo', rekla je 21-godišnja Iva. Planira se preseliti kod svog dragog kada završi privatni ekonomski fakultet, što planira za godinu dana.

Kada dođe u Monaco, koji je poznat po bogatoj ponudi noćnog života, Iva i Jerko rijetko izlaze van.

'Mi smo kućni tipovi i najradije ostajemo kod kuće u krevetu, aktivno nadoknađujemo sve izgubljeno', kazala je manekenka, koja aktivno radi i na svojoj karijeri.
   
Kada je riječ o skidanju za Playboy, kaže da bi se razodjenula, ali samo pod uvjetom da dobije jako visok honorar, a budući da u Hrvatskoj to nije slučaj, ističe da za sada pristaje na skidanje samo u donje rublje, i to za Klik i FHM.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više