Estrada TAMARA TRPKOV TVRDI

Simona od Antinih napada pobjegla u Francusku

Simonina majka Tamara Trpkov tvrdi da je njezina kći Simona pobjegla u Francusku kako bi se odmorila od napada bivšeg supruga Ante Gotovca. Navodno Gotovac još uvijek zove, prati i maltretira bivšu suprugu

'Treba se, jadna, odmoriti od bivšega muža koji je posvuda prati i stalno zivka. Naravno, on je saznao da je otišla tamo i nekako došao do broja koji joj služi da se čuje samo sa mnom i Gabicom', rekla je za Zagrebancija.com Tamara Trpkov, koja se u Sloveniji brine za Gabrijelu.

Tamara dodaje da se Simona šokirala kada je dobila SMS poruku od Ante Gotovca: 'Misliš da ne znam da šećeš po Francuskoj?' Ante, pak, ističe da ne zna gdje je Simona i da ga se to ne tiče, no njegova bivša punica uvjerena je da on ne govori istinu.

'On uvijek nekako dođe do njezinoga broja. Svaki put kada Simona nekome novinaru da novi broj, on ga se dočepa i počne je gnjaviti porukama i pozivima. Pred mojim očima joj je rekao da neće prezati ni od čega da je uništi, zato se ona toliko i boji. Kad se sjetim koliko je puta Simona usred noći bježala svekrvi u Jastrebarsko ili meni... Da bi bila s njime, trebala je biti kao on, izlaziti, drogirati se. Ona to nije mogla, pa je bježala od njega', zaključuje Tamara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više