RAZVOD FEMINEMKE

Pamela: Omalovažavao me i prestao voljeti

09.02.2010 u 14:35

Bionic
Reading

Pamela Ramljak nakon samo godinu dana braka razvela se od supruga Stojana Rakića. Pjevačica nije željela komentirati ništa o svom bivšem suprugu, no navodno je razlog prekida bila Stojanova nagla narav i neslaganje oko njene uspješne karijere

Pamela Ramljak i Stojan Rakić, inženjer elektrotehnike i telekomunikacije, živjeli su u Beču, a ukupno su bili zajedno devet godina, od toga samo godinu dana u braku.

'Vjerujem da on nije loša osoba. On je jedini čovjek kojeg sam voljela. Razočarao me jer se nije borio za naš brak', rekla je profesorica glazbene kulture.

Par se upoznao za vrijeme ljetovanja u Makarskoj. Vjenčali su se u Beču, gdje im je pjesmu 'Anđeo', koju je napisala Pamela, otpjevala kolegica iz grupe Neda Parmač. Uslijedio je medeni mjesec, gdje se već Stojanov odnos prema Pameli promijenio.

'Postao je mlak, rezerviran, kao da ga više ne zanimam. Prestao se truditi oko mene. Dok se nismo vjenčali, uvijek je radio svakojake sitnice da bi me osvojio, ali se odjednom prestao truditi', požalila se Pamela u to vrijeme svojim prijateljicama.

'On je mislio da meni karijera neće krenuti kada je Nicole Bulat otišla. Tada sam živjela s njim u Beču i vjerojatno je mislio da ću odustati od pjevanja. No kada je uvidio da mi posao ide nabolje, da imamo hitove, ponude iz inozemstva, on je sve odlučio sabotirati. Prigovarao mi je zbog snimanja i nastupa, smatrao je da je moj posao manje vrijedan i priželjkivao da napustim glazbu', izjavila je Pamela te dodala da ju je suprug jednostavno prestao voljeti.