Estrada SNJEŽANA MEHUN:

Duggan i Barbieri su trebali komentirati ovaj skandal

Mediji nagađaju da su Antea Kodžoman ili Snježana Mehun plasirale priču da se Sanja Duggan ljubila u Poshu s Igorom Maksimilijanovićem. Snješka kaže da to nije istina te smatra da su se Sanja i Frane već trebali izjasniti o tom događaju

Priča o razvodu bračnog para Duggan-Barbieri tresla je naslovnice svih showbiz rubrika ovih dana. Iako se glavni protagonisti priče nisu željeli izjasniti o navodnom Sanjinom preljubu s poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem u Posh baru Snježane Mehun, gdje se naočigled svih prisutnih ljubila s njim, kako je ekskluzivno objavila Extra.
     


Novinarka Extre Ružica Đukić, koja je objavila priču, navodi da je Sanja malo znala o Franinim avanturama dok je boravila u SAD-u, a kada je došla u Zagreb odlučila mu se osvetiti jer je saznala da je imao trogodišnju vezu s Anteom Kodžoman. Tjeranje inata završilo je izlaskom s Igorom Maksimilijanovićem u Posh bar Snježane Mehun.

'Frane je navodno bio u tajnoj vezi s Anteom Kodžoman, i to čak tri godine, a Sanja Duggan je takva osoba da nastoji svoje neprijatelje držati što bliže sebi da bi ih mogla kontrolirati, tako da su ona i Antea jako dobre prijateljice', kazala je novinarka Extre koja ističe da ne bi objavljivali priču o mogućem razvodu Duggan-Barbieri da nisu bili sigurni u to što pišu. 'Uostalom, nama nije došao ni zahtjev za demanti ili bilo kakva reakcija. Mislim da i to ide u prilog našoj priči', rekla je novinarka Extre za Red carpet.

Antea plasirala priču medijima?

Neki Sanjini prijatelji, poput Antee Kodžoman i Nevena Ciganovića, demantirali su nagađanja da se par razvodi te tvrde da se Sanja nije ljubila u Posh baru s Maksimilijanovićem, no postavlja se pitanje zašto i tko bi onda plasirao tu priču i kakve koristi ima od toga. Prema 'Red carpetu', glavne okrivljene su Snježana Mehun i Antea Kodžoman, koja ipak možda želi Franu samo za sebe jer nije imala sreće sa Šelendićem kojeg joj je otela Malina Grahek.
   
Snježana Mehun potpuno se ograđuje od te priče te ističe da je ona sretno zaljubljena u Mihaela Galekovića i da nema nikakve koristi od toga da plasira laži u medijima.

'U Posh baru, koji je u Mihaelovom i mom vlasništvu, Sanja se nije ljubila s Maksimilijanovićem. Koji bi bio moj povod da to ispričam, stvarno se ništa nije dogodilo. Inače ne komentiram svoje prijatelje. Moja najbolja prijateljica je Nikolina Pišek, pa nikada nisam ništa loše pričala o njoj. Stvarno ne znam zašto sam sada uključena u ovu dramu, to je nepotrebno', rekla je poduzetnica.

'Smatram da su se jedino akteri te priče trebali izjasniti o tom događaju', odlučno je zaključila Mehunka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više