Estrada JESSICA ALBA:

Brak je hrpa gluposti

  • Autor: tportal.hr
  • 8.2.2010 9:24:01
  • 8.2.2010 8:00:00

Lijepa glumica otkrila je da joj je trebalo dosta vremena da se odluči zaploviti u bračne vode s današnjim suprugom Cashom Warrenom jer misli da je predodžba o braku kakvu imamo ionako pogrešna

'Dugo mi je trebalo da pristanem na brak jer smatram da pruža iskrivljenu sliku. U početku se radilo o dvije obitelji koje su se udružile kako bi se stvorila jača obitelj. Radilo se o preživljavanju, ne o ljubavi i srodnim dušama. Danas se brak reklamira na drugačiji način, čak i u dječjim filmovima. Sve se svodi na to da će te zgodni princ oboriti s nogu.

Zatim kreće potraga za savršenom vjenčanicom i diže se galama oko tog dana kad kao svaka cura dobije priliku da bude princeza. Uopće se ne slažem s tim. Tradicija da moraš slušati svog muža kao da je neki kralj? To je sve hrpa gluposti. Ljubav i poštenje, da. Ali trebaš voljeti i poštovati i sebe također, kao i sve svoje prijatelje', kaže glumica.

Seksipilna 28-godišnja glumica udala se u svibnju 2008. i to nakon što je shvatila da su spremni ostati zajedno bez obzira na to što ih čeka. 'Odlučila sam se udati zato jer svatko u životu zapravo dobije određene karte. One koje ne možeš birati su tvoja obitelj. Ali jedna osoba koju sam biraš u svoj život, i to kao svoju obitelj i osobu uz koju te veže bezuvjetna ljubav, su tvoja supruga ili suprug', otkrila je Jessica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više