LADY GAGA:

Duh mrtve tete spasio me od kokaina i LSD-a

07.02.2010 u 12:45

Bionic
Reading

U svojoj biografiji pjevačica otvoreno govori o ljubavi prema seksu i drogama, ali i tome da ju je od smrti spasio duh mrtve tete čije je djelo namjeravala završiti

Knjiga 'Lady Gaga: Just Dance' trebala bi biti prilično eksplozivno štivo budući da otkriva mračne, ali i seksi tajne popularne pjevačice. Lady Gaga tako u njoj priznaje da se davno prije nego što je postala slavna znala zaključavati se u sobu kako bi šmrkala velike količine kokaina, slušajući The Cure. Otkriva da je mislila kako će zahvaljujući kokainu i LSD-u postati genijalna glazbenica.

'Mislila sam da ću umrijeti. Željela sam biti umjetnica poput svojih idola, Micka Jaggera i Andyja Warhola, a mislila sam da je jedini načina da ću to postići jedino ako budem imala životni stil sličan njihovom', otkrila je Lady GaGa.

No u tom ju je naumu, kaže, spriječio duh pokojne tete, koju nikad nije srela, a koji ju je često posjećivao.

'Onda sam shvatila da Joanne, sestra mog oca koja je umrla sa 19 godina, u mene usadila svoj duh. Ona mi je bila partnerica i pjesnikinja, a moja duhovna vizija mi je govorila da moram završiti ono što je ona započela', otkriva pjevačica.

Tako je, kaže, zahvaljujući suhu mrtve tete postala pop zvijezda kakvu poznajemo danas.

Otkrila je da je na jednom nastupu iznervirana time što ljudi pričaju dok ona pjeva sa sebe skinula odjeću i ostala samo u mrežastim čarapama i donjem rublju. 'Tad sam dokučila kakva pop umjetnica želim biti', objasnila je Lady GaGa. A u tom je naumu i uspjela!

Pjevačica u knjizi otvoreno priča i o svojoj ljubavi prema seksu, ženama i muškarcima, a vjerojatno nije štedjela na sočnim detaljima.