Estrada OTKUD MU SAD NOVAC

Ante otplatio dio duga banci i curi kupio Golf

Javna dražba dvoetažnog stana Ante Gotovca na zagrebačkom Srebrnjaku odgođena je jer je on prije dva dana uplatio 200.000 kuna duga, ali ne želi otkriti otkud mu odjednom tolik novac

PIXELL
Lana s novim autom
Ante od 2006. nije plaćao rate kredita koji je 2002. podignula njegova prva žena Ines Ušić u RBA banci, a za koji je on bio sudužnik. Prema dogovoru s bivšom suprugom, ostatak kredita trebao je plaćati sam.

Zbog prestanka uplata banka je pokrenula postupak ovrhe stana, a ukupan dug banci iznosi 330.000 kuna. Iako je Ante prije dva dana uplatio 200.000 kuna, još uvijek je banci dužan 130.000 kuna.

'Novac nisam posudio, a nije mi ga dala ni obitelj moje nove djevojke. Ostalo mi je još 130.000 kuna duga, a i to ću uskoro uplatiti', rekao je Ante za 24sata. Dok ne proda stan u njemu će, kaže, živjeti njegov tjelesni čuvar jer se boji da mu netko ne provali.

Nakon ročišta sa zaručnicom Lanom Boško otišao je u prazan stan pokupiti prljavo rublje. Ante planira prodati stan od 160 kvadrata sa saunom i jacuzzijima te sagraditi kuću u kojoj će započeti novi život s Lanom, a dotad će živjeti u njezinom stanu na Bukovcu. Svojoj zaručnici kupio je novi bijeli Golf V GTI.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više