PROMOCIJA ĐANIJEVOG ALBUMA

Vanna ponosno pokazuje zgodnog supruga Andriju

05.02.2010 u 15:24

Bionic
Reading

Đani Stipaničev promovirao je svoj novi album 'Ti si moje sve', a na promociji se, među ostalima, pojavila Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom. Možemo slobodno reći da je Vannin suprug kao vino - što je stariji, to bolje izgleda. Vanna je, naravno, ponosna na njega

U restoranu Kuhinja na Donjim Sveticama Đani Stipaničev promovirao je svoj novi album Ti si moje sve. Pregršt njegovih kolega došlo ga je podržati, a najzanimljiviji među njima definitivno su bili Ivana Vrdoljak Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom. Njihovo pojavljivanje i ne bi bilo toliko interesantno da se Vanna i Andrija skoro nikada zajedno ne pojavljuju u medijima.

     

Možemo slobodno reći da je Vannin suprug kao vino - što je stariji, to je bolji - ali ni Vanna ne zaostaje puno za njim. Pjevačica je nedavno imala prometnu nesreću u kojoj su nastradale tri osobe, kao i njezina majka, a izjavila je da je u kontaktu s ozlijeđenima te da je spremna snositi posljedice.

Osim bračnog para Vrdoljak, Đanijevu promociju je svojim dolaskom uveličala Katja Kušec koja je s njim nastupala u showu 'Zvijezde pjevaju'. Vlado Kalember, bračni par Darko Domitrović i Sandra Bagarić, Neno Nincević i mnogi drugi također su uživali u druženju s Đanijem.