DOBILA OPOMENU

Osoblju hotela ne sviđaju se gole grudi Dolores Lambaše

05.02.2010 u 14:51

Bionic
Reading

Dok se s malenom Lanom sunčala uz bazen na Mauricijusu, Dolores se skinula u toples, što se nije svidjelo osoblju hotela koje ju je upozorilo da takav oblik ponašanja nije dobrodošao

Dok su se malena Lana, Josip Radeljak i Dolores Lambaša odmarali u hotelu Beau Rivage s pet zvjezdica u gradu Bella Male na istočnoj obali Mauricijusa, glumica je doživjela pravu neugodnost.

Naime, poput skladne obitelji većinu vremena proveli su u druženju, a u poslijepodnevne sate Dolores je odlazila na bazen s malenom Lanom. Kako doznaje Ekranov izvor, uživanje na suncu nije dugo trajalo. Hotelskom menadžmentu se nije svidjelo to što se Dolores skidala u toples pa je dobila nekoliko opomena. U hinduističkoj zemlji takav oblik ponašanja nije dobrodošao.

   

'Činilo mi se da ona za to nimalo ne mari', dodao je izvor.

No nije Dolores jedina koja je naljutila osoblje hotela. Dikan je u hotel pozvao prodavača koji je nudio haljine za Dolores i Lanu.

'Naime, kod njih je strogo zabranjeno pozvati prodavače da uđu u krug hotela, a Dikan je trgovca doveo čak na bazen. Djevojke su isprobavale haljine, a on se cjenkao. Za to vrijeme hotelski čuvari i jedan menadžer izlazili su van trudeći se objasniti im da to nije dopušteno', kazao je izvor.