Estrada FEMINEMKA OPET SLOBODNA

Pamela Ramljak: Istina je, razvodim se

  • Autor: M. B.
  • 5.2.2010 11:55:42
  • 5.2.2010 10:56:39

Pamela Ramljak priznala je da se nakon dvije godine braka razvodi od supruga Stojana Rakića te da taj proces traje već neko vrijeme. Razloge nije željela navesti, jer smatra da je to njezina privatna stvar

Iako isprva nije željela komentirati da se razvodi od supruga Stojana Rakića, feminnemka Pamela Ramljak priznala je da je nakon dvije godine braka njezinoj ljubavi prema inženjeru elektrotehnike i telekomunikacija došao kraj.
Budući da Stojan živi i radi u Beču, a Pamela u Zagrebu, možemo samo nagađati da je udaljenost ipak presudila.

'Istina je da se razvodim i to traje već jedno dulje vrijeme, ali ne bih više ništa komentirala', izjavila je Pamela za javno.hr, no razloge prekida nije htjela otkrivati, jer kaže da je to njezina privatna stvar.

Vjenčali su se u luksuznom hotelu u Beču 1. studenog 2008, a prije toga su bili šest godina u vezi. Upoznali su se u Makarskoj, a izjavljivali da je to bila 'ljubav na prvi pogled'.

Pamela se konačno preselila u Zagreb, gdje živi s kolegicom iz grupe Nikom Antolos, a našla je i posao u privatnoj glazbenoj školi Mikrofon star.

'Počela sam predavati pjevanje u privatnoj školi', izjavila je profesorica glazbene kulture nedavno za Slobodnu Dalmaciju.

Sada je atraktivna Pamela opet slobodna, a s članicama grupe Feminnem priprema se za nadolazeću Doru uvježbavanjem koreografije i glasa za pjesmu 'Lako je sve'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više