U ZGODNOM DRUŠTVU

Reese se zabavlja s Gerardom Butlerom

05.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Glumica Reese Witherspoon odlučila je zaboraviti Jakea Gylenhaala i zabavljati se, a zabavu je potražila u društvu okorjelog ženskara, zgodnog Škota Gerarda Butlera

Reese Witherspoon navodno itekako uživa u društvu šarmantnog Butlera, barem tako tvrde njezine prijateljice. Nekoliko puta su izašli, a glumica nije krila koliko joj je Butler seksi.

Pokazali su interes jedno za drugo kad su ih producenti iz New Line Cinema kontaktirali prije nekoliko mjeseci ponudivši im uloge u novom filmu. 'New Line je mislio da će Reese i Gerard biti savršen par na ekranu. Odlično su se zabavljali dok su zajedno čitali scenarij, a kemija između njih dvoje bila je itekako vidljiva. Nakon tog zajedničkog poslovnog druženja počeli su se sve češće družiti', tvrde povjerljivi izvori iz glumičine blizine.

Par se susreo i na nedavnoj humanitarnoj večeri gdje se prikupljao novac za žrtve potresa na Haitiju. Ipak, Reesini prijatelji tvrde da ona trenutačno ne misli ulaziti ni u kakvu ozbiljnu vezu budući da još uvijek nije preboljela Gylenhaala.