Estrada BOLJA NEGO IKAD

Tanja ostavlja bez daha, a Goran je ponosan na dragu

  • Autor: M.B.
  • 4.2.2010 11:04:54
  • 4.2.2010 10:33:24

Tanja Dragović i Goran Ivanišević pojavili su se na otvorenju PBZ Zagreb Indoorsa, gdje su ponosno pokazivali da su u nikad boljim odnosima. Društvo su im pravili Vanja Mamić i Franjo Barbieri

Otkada su preboljeli Goranov preljub s Vanjom Halilović, Ivanišević i Tanja Dragović izgledaju sve sretnije i zaljubljenije kada se pojavljuju zajedno u javnosti. Donedavno je Goran napadao predstavnike medija, dok se sada rado pojavljuje sa suprugom na javnim mjestima i ponosno fotografira s njom, a kako i ne bi kada Tanja izgleda jednostavno neodoljivo.

Iako je Tanjina najbolja prijateljica Sanja Duggan navodno prevarila supruga Franu Barbierija s poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem, upravo je Tanja bila ta koja ga je tješila na PBZ Zagreb Indoorsu. Frano je sjedio do Tanje i djelovao vrlo tužno i utučeno. No to nije spriječilo Tanju i bivšeg tenisača Gorana da se jako dobro zabave gledajući meč Marina Čilića i Jana Hajeka u kojem je naš tenisač briljirao 2:0 u setovima.

Dok je Goran zainteresirano pratio što se događa na terenu, a Frano tugovao, Tanja Dragović zabavljala se sa suprugom Zorana Mamića, Vanjom, s kojom ni u jednoj pauzi nije propustila prokomentirati nešto novo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više