BLAKE ZATRAŽIO RAZVOD

Amy će preljub stajati 10 milijuna dolara

12.01.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Blake Fielder-Civil, suprug Amy Winehouse, pokrenuo je brakorazvodnu parnicu u kojoj od poznate pjevačice traži odštetu od 10 milijuna dolara, i to nakon što je vidio njezine fotografije u zagrljaju mladog ljubavnika Josha Bowmana

Blake trenutno odslužuje zatvorsku kaznu u trajanju od 27 mjeseci za napad i izbjegavanje sudske odredbe. Angažirao je poznatog celebrity odvjetnika HenrYja Brandmana čija su specijalnost brakorazvodne parnice.

Te je navode potvrdio i sam Brandman: 'Mogu potvrditi da sam ovlašten da pokrenem brakorazvodnu paricu zbog Amyna preljuba.'

Osim toga, Blake je odlučio izboriti se i za polovicu Amyne imovine koja s procjenjuje na oko 20 milijuna dolara, i to samo zato što se, kako kaže, osjeća javno posramljen zbog suprugine avanture na odmoru koja je naišla na veliki odjek u javnosti.

Blake je zbog toga telefonirao svojoj majci i rekao joj: 'Želim se razvesti i želim da mi odmah nađeš odvjetnika. Došli smo do točke s koje nema povratka. Imao sam groznu godinu, naučio sam svoju lekciju i sad želim novi život bez Amy. Želim se razvesti što je prije moguće', poručio je Blake koji je u braku s Amy bio 20 mjeseci.