KONAČNI OPORAVAK

Sandra Paović uživa s dečkom u šetnjama uz more

03.02.2010 u 14:36

Bionic
Reading

Sandra Paović zaljubila se u svog sadašnjeg dečka Marca dok je još kao 18-godišnjakinja u njegovu rodnu Baselu u Švicarskoj trenirala stolni tenis. Ljubav im se dogodila prije osam i pol godina i traje do danas. Sandra odlučno tvrdi da bi, da se njemu dogodila nesreća kakvu je ona doživjela, ona njega već ostavila

Paović je točno prije godinu dana stradala u automobilu u Francuskoj i prošla težak put od operacije, nakon koje su joj se šanse da ikada prohoda liječnici zbrajali u promilima.

'Marc me pita zašto se stalno ljutim na njega, a ja mu kažem da se ne ljutim na njega, nego na sebe. A sama na sebe ne mogu vikati. Da se umjesto meni takva tragedija dogodila njemu, istog bih trena sve ostavila i bila bez njega', priča Sandra, koja je trenutno u Selcu na rehabilitaciji. Slobodno vrijeme, naravno, provodi s Marcom u šetnjama uz more. Sportašici su nakon nesreće roditelji bili velika podrška, ali ističe da je Marc također zaslužan za lavovski dio posla.

'Sjećam se kao da je bilo jučer, kad sam se probudila nakon operacije. Bila sam na aparatima i nisam se smjela pomaknuti ni milimetar da se ne počnem gušiti. Marc me pitao mogu li pomaknuti noge, a ja sam mu pokretom glave dala do znanja da ne mogu. Rasplakao se, a meni je bilo toliko strašno da nisam mogla plakati', prisjetila se sportašica koja danas ipak proživljava sretnije dane. Sada ona i Marc razmišljaju gdje bi mogli saviti ljubavno gnijezdo.

'Najvažnije mi je da se Sandra što bolje oporavi, a onda ćemo odabrati najkvalitetnije mjesto za život. Najvažnije je da budemo zajedno', rekao je Marc za Globus