Estrada PRIJE DELOŽACIJE

Ante se na brzaka preselio zaručnici

Ante Gotovac odlučio je prodati kuću u kojoj je živio s bivšom suprugom Simonom, a polovicu tog novca planira uložiti u stan u kojem će živjeti sa svojom novom zaručnicom Lanom Boško

U Lanin stan na Gornjem Bukovcu Ante je već donio televizor, umjetnine, odjeću i kozmetiku. Iako se s njom zaručio nakon samo tjedan dana poznanstva, Ante se brže bolje odlučio k njoj i preseliti, znakovito, baš nekoliko dana uoči deložacije koja je zakazana za 5. veljače. Gotovac zbog neplaćanje kredita ostaje bez stana na zagrebačkom Srebrnjaku.

'Prodat ću kuću u kojoj sam živio sa Simonom, a pola tog novca uložit ću u Lanin stan. Malo mi je premala kupaonica, pa ćemo srušiti sobu i povećati je. Namještaj će biti od tikovine, a u sredini jacuzzi', rekao je Gotovac za 24 sata.

Lana je zbog Ante dala otkaz u roditeljskoj tvrtki, a otkrila je da ju je osvojio svojom inteligencijom, ali i time što je samouvjeren, pedantan i pazi na higijenu. Zbog njega se, kaže, odrekla svog psića. Ante joj je pak obećao da će je pretvoriti u novu Seku Aleksić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više